Deze morgen om 3h45 uit de veren omdat we om 4h30 willen vertrekken naar Amsterdam waar onze vlucht naar Las Vegas via Londen vertrekt om 10h20, niets te vroeg blijkt want het is vreselijk druk op Schiphol.
Onze vlucht vanuit Londen naar Las Vegas vertrekt met een uurtje vertraging, maar na een vlucht van 10 uren komen we omstreeks 15h40 plaatselijke tijd aan in Las Vegas.
IMG_20160717_160346 (Medium)

Daarna op naar het autoverhuurbedrijf waar we een Toyata SUV besteld hebben, maar waar we buiten komen met een Dodge, niet slecht, en het voornaamste is… al onze koffers passen erin 😉 en hij heeft een goede airco, want het is hier zeer warm, om niet te zeggen heet!

Onze volgende stop is een Wallmart, waar we ons een frigobox aanschaffen en de nodige drank voor de volgende dagen.

Op naar ons hotel nu, het gigantische hotel valt erg mee, we zijn vlug ingecheckt en krijgen een kamer op het 32ste verdiep, dadelijk gaan we het hotel nog eens verkennen maar daarna gaan we toch ons bedje gaan opzoeken, we zijn nu ondertussen al 26 uur uit ons bed en dat begint te wegen, de rest van Las Vegas gaan we wel gaan verkennen bjj onze volgende passage als Latoya en Greg er bij zijn.

Morgen op naar Death Valley.

 

6 reacties op We zijn er

  1. blij te horen dat jullie goed aangekomen zijn , deze fantastische trip kan nu echt van start gaan voor jullie
    HIT THE ROAD

  2. Hoi, fijn dat jullie goed aangekomen zijn.
    Pas terug van weekje Spanje, warm maar niet heet!
    Zelfs Ronny Elias tegen het lijf gelopen!
    Tot hoors…
    Nikske.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *