Het zit er op! 

De valiezen volgepropt klaar voor vertrek,  de auto geladen en de steutels van het hotel afgegeven… En het was pas 11u ‘s ochtends.  Aii.  Latoya haar vlucht was pas om 18u30, die van ons om 21u30. Nog redelijk wat tijd te doden dus. Las Vegas trokken we niet meer in,  dus installeerden we ons met onze voorraad water aan het zwembad. Nog maar 16 flesjes te gaan 😉 

Het was enorm warm vandaag! We zaten precies in een oven en we hadden geen plekje meer in de schaduw!  Rond 12u30 zou het 2e zwembad open gaan en daar stonden wel parasollen! Latoya stond dan ook als een echte zwembadtoerist stipt om 12u25 klaar met enkele handdoeken in de aanslag om een schaduwplekje te veroveren.  

Dankzij het spurtje dat ze trok konden we de rest van de dag in de schaduw doorbrengen,  terwijl we aan onze cocktail nipten en frietjes met pizza aten.  

Rond 15u30 was het tijd om Latoya naar de luchthaven te brengen.  We stelden het afscheid zo lang mogelijk uit,  maar uiteindelijk moesten we toch met pijn in het hart haar alleen door de bagagecontrole zien gaan.  We hadden het liever anders gezien,  maar op onze vlucht was er helaas geen betaalbare plaats meer 🙁 Met moeilijk te bedwingen tranen keerden we met ons 3 terug naar de auto. 
We hadden nog 2 uur te doden.  De auto kreeg nog een wasbeurt en we hopten vlug even een outlet binnen. Tegen 19u namen we voor de 2e keer vandaag afscheid.  Bye bye rode Dodge.  Jaja na zo een 5200 km doet dat ook een beetje pijn. 

Papa kon geen 3e afscheid aan.  Onze frigobox op wieltjes moest en zou mee het vliegtuig op. Dus daar liepen we dan.  Als echte toeristen met een frigobox in de luchthaven.  Maar het is gelukt.  De papa mag zijn frigobox houden

We zitten nu aan de gate en binnen 5 minuten mogen we boarden. Het einde van onze reis is in zicht. 

 We vliegen eerst 10u naar Londen. Vanaf daar nemen we een korte vlucht naar Amsterdam,  waar Latoya op ons zal zitten wachten. 

Bedankt om onze blog te volgen, jullie reacties waren super.  Wij hebben er zeker van genoten,  hopelijk jullie ook van onze blog. 

5 reacties op Dag 21

  1. Super reis, super verhalen, super foto’s….. En ook voor ons lezers komt er nu een eind aan….
    Ik zal het missen! Nogmaals bedankt om ons te laten mee genieten!
    Een behouden thuiskomst ennnn tot de volgende!
    ☀️☀️☀️

  2. Twas super eeeeee ? Wie zei er ooit goh, Amerika da zegt mij niet zoveel ….. We zijn superblij dat jullie zoveel moois hebben gezien ….. Tot binnenkort xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *